Her kan man se, hvad der er blevet spillet på
RadioRingkobing i Ringkøbing.

Udsendelse: Morgenmusik og meddelelser, Vært: AA, Periode: 19-04-2021-0630-0900.
08:56:47Back in timeSongwriterz00:03:28
08:52:17I am the walrusThe Beatles00:04:31
08:49:02Running down the walls2 hours late00:03:17
08:46:13Der er intet der kan få mig til atAnniqa00:02:52
08:43:46Peggy SueBuddy Holly00:02:28
08:41:13Smiling steelNils Tuxen00:02:34
08:36:07All good things (come to an end)Nelly Furtado00:05:09
08:32:19SomedayParachute og Jacquire King00:03:49
08:29:04My mistakeCam00:03:17
08:25:18Show me loveRobyn00:03:48
08:22:31The locomotionPå slaget 1200:02:49
08:18:31Leave the light onBeth Hart00:04:01
08:15:57Kansas CityBrenda Lee00:02:36
08:12:45Moster IngerBamses Venner00:03:14
08:10:00The boat that I rowLulu00:02:47
08:06:34I've got to use my imginationGladys Knight and the Pips00:03:27
08:02:56ParadiseGeorge Ezra00:03:40
07:58:34One way streetMichael Learns To Rock00:04:14
07:53:52Get it onT. Rex00:04:22
07:49:54Everything I ownKen Boothe00:03:20
07:46:10You can leave your hat onJoe Cocker00:03:46
07:42:26FeverSuzi Quatro00:03:41
07:39:24Hey mammaSunstroke Project00:02:58
07:34:46I'm so excitedPointer Sisters00:03:47
07:28:56Make it realScorpions00:03:50
07:24:14Kom udStig Skovlind00:03:55
07:19:36LullabyPeter Viskinde00:03:43
07:17:02Where have you been all my lifeGerry and the Pacemakers00:02:36
07:12:52Make me smileSteve Harley and Cockney Rebel00:03:53
07:09:20From the bottom of my lonely heartBonnie Tyler00:03:29
07:04:52Ticket to heavenDire Straits00:04:19
07:02:22Oh DianeFleetwood Mac00:02:32
06:58:19Simple emotionsPeaches and Bobo00:04:05
06:53:22Din by min byDen Nøgne Sandhed00:03:57
06:49:37My everythingGat by Agathe00:03:46
06:46:12Can I have a kissKelly Clarkson00:03:28
06:44:15Nut rockerB. Bumble and the Stringers00:01:58
06:40:31Working class heroJohn Lennon00:03:47
06:36:53No good at allLucy Rose00:03:41
06:32:32Haven't I been good to youSanne Salomonsen00:04:23