Her kan man se, hvad der er blevet spillet på
Netradio i Ringkøbing.

Udsendelse: Blandet populær musik, Vært: AA, Periode: 17-03-2020-2200-2359.
23:57:00Dragging me downSusanne and the Peacekeeping Forces00:03:45
23:53:27This is my lifeAndrew Strong00:03:33
23:48:10All I wanna do is make love to youHeart00:05:08
23:45:43GirlThe Beatles00:02:28
23:39:33Can you feel itThe Jacksons00:05:58
23:34:59FallingThe Royal Philharmonic Orchestra00:04:34
23:31:35Hele vejen hjemPeter Viskinde00:03:24
23:28:05MoonglowRod Stewart00:03:30
23:23:17Another day in paradisePhil Collins00:05:23
23:19:32Crying days are overZindy00:03:37
23:15:42Jeg kender en engelDodo And the Dodo's00:03:49
23:12:14Timen starter nuRocazino00:03:30
23:08:21Hang onFreedom00:03:41
23:05:59What'd I sayJerry Lee Lewis00:02:24
23:02:18You comfort meMichael Bolton00:03:41
22:59:25Tell meTommy P.00:02:53
22:55:49Can I have a kissKelly Clarkson00:03:28
22:52:23Forever as oneVengaboys00:03:27
22:49:35The night has a thousand eyesBobby Vee00:02:36
22:46:52Milk and alcoholDr. Feelgood00:02:44
22:43:54Midnight i MoscowKenny Ball and his Jazzmen00:02:57
22:41:21To know him is to love himPå slaget 1200:02:32
22:37:121973James Blunt00:03:54
22:34:01Sh-boomThe Crew Cuts00:02:44
22:31:10Happy togetherThe Turtles00:02:51
22:29:02Memphis TennesseeMatadoerne00:02:09
22:26:06Die for youAntique00:02:55
22:23:41I've told every little starJessica Andersson00:02:25
22:18:34Kom tilbage til migDanseorkestret00:04:58
22:13:07No rest for the wounded heartSmokie00:05:29
22:09:40Rock your babyGeorge McCrae00:03:15
22:06:24Queen of heartsJuice Newton00:03:17
22:02:41The heart of it allThe Consolation00:03:42