Her kan man se, hvad der er blevet spillet på
Netradio i Ringkøbing.

Udsendelse: Blandet popul��r musik, Vært: AA, Periode: 14-01-2020-2200-2359.
23:56:25Wild nightMartina McBride00:03:04
23:53:11Give a little loveBay City Rollers00:03:16
23:51:02I can't believe what you sayThe Defenders00:02:10
23:46:50Baby break it downThe Rolling Stones00:04:03
23:43:48Concrete and clayBaccara00:03:04
23:38:56Mull of KintyrePaul MCcartney00:04:41
23:35:11Take on meA Ha00:03:46
23:30:54Din for evigtBurhan G00:04:17
23:28:36School is overPå slaget 1200:02:18
23:24:45The riddleNik Kershaw00:03:52
23:21:26We got loveJessica Mauboy00:03:19
23:16:57Walk the dinosaurWas Not Was00:04:21
23:12:59Forever youngD.j. Space00:03:58
23:09:13Ain't no mountain high enoughAndrew Strong og Niamh Strong00:03:34
23:05:43Rocking all over the worldStatus Quo00:03:30
23:03:36I love to boogieT. Rex00:02:08
22:59:47The best of meRonan Keating00:03:51
22:52:26The long roadMark Knopfler00:07:13
22:47:34Kø pÅ himalayaISE00:04:41
22:44:18And I found this boyMaia Hirasawa00:03:17
22:40:03HjemadJohnny Madsen00:04:03
22:35:55Frosten slipperSigne Svendsen00:04:05
22:29:01Is this the way to AmarilloTony Christie00:03:09
22:25:03Ready for loveSongwriters00:03:59
22:21:02English man in New YorkSting00:04:01
22:18:54Freight trainChet Atkins00:02:00
22:15:28Give me a reasonThe Corrs00:03:27
22:11:48The room is spinningKristina Renée00:03:40
22:07:32I don't feel like dancingThe Baseballs00:04:05
22:04:37Sommer på vejPeter Viskinde00:02:55
22:01:11Follow meAntique00:03:27