Her kan man se, hvad der er blevet spillet på
Netradio i Ringkøbing.

Udsendelse: Info fra Ringk foreningsliv, Vært: AA, Periode: 11-05-2021-2000-2100.
20:56:26Won't be coming homeRobert Cray00:03:46
20:52:14In the shadowsThe Rasmus00:04:14
20:48:24You've lost that loving feelingThe Righteous Brothers00:03:42
20:44:57Happy togetherThe Turtles00:02:51
20:42:44MaybellineChuck Berry00:02:15
20:38:35BitchMeredith Brooks00:03:57
20:33:55Go nowMoody Blues00:03:08
20:31:15Lucky lipsCliff Richard00:02:42
20:28:08The young ones move itCliff Richard and The Shadows00:03:09
20:24:40Are you gonna go my wayLenny Kravitz00:03:30
20:21:06Leap of faithGeordie00:03:36
20:17:32When I was young00:03:35
20:13:32Sing a songEarth, Wind and Fire00:03:20
20:10:58Os toAlex00:02:36
20:07:08Hungry eyesSmokie00:03:51
20:04:06Patricia the stripperSir Henry00:02:01