Her kan man se, hvad der er blevet spillet på
Netradio i Ringkøbing.

Udsendelse: Netradio, Vært: AA, Periode: 10-08-2022-2200-2359.
23:57:48Yellow rose of TexasElvis Presley00:02:44
23:54:57I could easily fall in love with yoCliff Richard and The Shadows00:02:53
23:51:15In the summertimeShaggy00:03:43
23:47:00Now that I knowMariah Carey00:04:17
23:43:34I'll never be the oneHep Stars00:03:27
23:39:31Give a little bitSupertramp00:04:05
23:36:02Penny 4UJakob Sveistrup00:03:31
23:31:53BrooklynSteely Dan00:04:10
23:27:42Liv efter livLars Lilholt00:04:13
23:23:56Reach out I'll be thereZindy00:03:47
23:20:35BillsLunchmoney Lewis00:03:23
23:17:09You sexy thingHot Chocolate00:03:28
23:13:29Jogging to the beatFlyers00:03:41
23:10:03WintersongKari Rueslåtten00:03:28
23:06:20Mit hjerte længesThomas Helmig00:03:45
23:02:34Angels cryingE-Type00:03:48
22:59:33Mustang SallyWilson Pickett00:03:02
22:55:55One more tryTimmy T.00:03:26
22:53:12There'll be peace in the vallyConnie Francis00:02:45
22:48:59In the summerSoundstairs00:04:05
22:45:51Hul i mit glasTroels Christensen00:03:10
22:42:12On my mindLutricia McNeal00:03:41
22:39:50Smilende SusieBirgit Lystager00:02:10
22:36:36Feel the sameOlly Murs00:03:10
22:33:19Brand new dayKodaline00:03:19
22:29:16Wild womenMichael Learns To Rock00:03:51
22:26:17Ord40 i skyggen00:03:00
22:22:26All night longFaith Evans00:03:53
22:18:14Santa MonicaSavage Garden00:03:33
22:11:35I O UYou me at Six00:03:28
22:05:47I wanna know what love isWynonna00:05:40
22:01:08Ingen andre gør detAnne Dorte Michelsen00:04:41