Her kan man se, hvad der er blevet spillet på
Netradio i Ringkøbing.

Udsendelse: Netradio, Vært: AA, Periode: 08-11-2019-0000-0630.
06:29:25CaboeraRasmus Nøhr00:04:28
06:26:23Raindrops keep falling on my headBobbie Gentry00:03:03
06:23:55For your loveYardbirds00:02:28
06:19:25Storm on the horizonGeordie00:04:07
06:14:44En samlers dødOle Berthelsen00:03:37
06:10:44One night in BangkokMurray Head00:04:01
06:09:12Games people playJoe South00:01:32
06:06:04Dear mrs. ApplebeeThe Defenders00:02:00
06:02:06Tonight againGuy Sebastian00:03:23
05:58:27Når natten er håbløs langKaren Busk00:03:28
05:53:46TreasureBruno Mars00:02:57
05:51:16I'm just a lonely boyPaul Anka00:02:30
05:47:04Dude (Looks like a lady)Aerosmith00:04:12
05:44:46Knock outBrixtofte00:02:19
05:41:11Unchained melodyRighteours Brothers00:03:35
05:37:34Fight of our livesSir Reg00:03:37
05:33:19Dancing on the CeilingLionel Richie and Rascal Flats00:04:15
05:28:41AdrienneThe Calling00:04:27
05:25:15SofiaAlvaro Soler00:03:27
05:20:50En dag tilbageNik og Jay00:04:24
05:18:42PepeJørgen Ingmann00:02:09
05:15:18Det er dyrt at være fattigHoltsø Wittrock00:03:24
05:11:57Two heartsPhil Collins00:03:22
05:08:04Dear lieTLC00:03:55
05:04:21Looking for a loveSongwriters00:03:42
04:54:50Get togetherShakin' Stevens00:04:18
04:52:27Sæt kaffen i kogLindhard og Max Five00:02:24
04:49:34Forår igenRebecca Brüel og Troels Trier00:02:53
04:45:21Dit nordlige sindRasmus Walter00:04:13
04:42:58Everything's all rightMojos00:02:23
04:40:55Baby faceDave Edmunds00:02:05
04:37:45SongbirdGav Brown00:03:11
04:34:38They don't knowAndrea Corr00:03:08
04:32:36White winter hymnal - fleet foxesIvarsson, Bang & Neumann00:02:03
04:28:37Stay with me till the morningDana Winner00:03:51
04:25:00De første kærester på månenTV-200:03:37
04:21:06PhotographRingo Starr00:03:55
04:17:45Dolce VitaRyan Paris00:03:21
04:14:38Hungry heartBruce Springsteen00:03:16
04:11:03Memphis TennesseeThe Cliffters00:03:36
04:07:16Break the cycleChristina Smith Langtoft00:03:48
04:04:35Ingen kan love dig i morgenRasmus Seebach00:02:42
04:00:32HelloLionel Richie00:04:03
03:56:13Something that you saidThe Bangles00:04:10
03:52:36A better manThunder00:03:39
03:49:52Beautiful sundayBrødrene Olsen00:02:43
03:42:19Every timeLinnéa Handberg00:03:55
03:38:09Sunshine of your loveEric Clapton00:04:11
03:34:24Won't be coming homeRobert Cray00:03:46
03:30:40Chain reactionDiana Ross00:03:46
03:26:34Million miles awayTim Christensen og The Damn Crystal00:03:54
03:22:01Car crashesStandfast00:04:34
03:18:35I can hear your heartbeatChris Rea00:03:27
03:15:14Comment ca vaThe Shorts00:03:23
03:11:41No wordsErik Hassle00:03:33
03:08:15I'm the leader of the gangGary Glitter00:03:27
03:01:40DynamiteTaio Cruz00:03:18
02:57:59Two can play that gameBobby Brown00:03:30
02:54:21I allways miss youIndianna Dawn00:03:39
02:50:44I found someoneCher00:03:39
02:46:43Karma ChameleonCulture Club00:04:01
02:42:13Når en mand har en kvindeBamse00:04:31
02:39:19Rock and roll waltzKay Starr00:02:55
02:34:50When you close your eyesMichael Winther00:04:29
02:31:54Clouds passing byThe Wheel Walkers00:02:57
02:27:21Mona Lisa smiledThe quireboys00:04:25
02:24:32Here comes the nightThem00:02:50
02:20:15Sexed UpRobbie Williams00:04:19
02:16:48All the young dudesMott The Hoople00:03:29
02:12:19Tom's dinerSuzanne Vega00:04:28
02:08:46I hear you knockingPå slaget 1200:03:33
02:05:37He's beautiful to meCrystal Gayle00:03:11
02:02:58I want to wake up with youBoris Gardiner00:02:40
01:58:55Man enoughDef Leppard00:03:53
01:55:20The one I'm waiting forKim Strandsø00:03:35
01:51:03Since I don't have youGuns and Roses00:04:18
01:47:12Could this be loveJennifer Lopez00:03:53
01:39:03HushDeep Purple00:04:24
01:35:14No promisesBryan Rice00:03:51
01:31:34The face in the mirrorCentury00:03:41
01:29:27Bottle of wineThe Fireballs00:02:03
01:26:30Perfect lifeLevina00:02:59
01:23:27New tomorrowA Friend in London00:03:03
01:18:33BamsefarShu bi dua00:04:56
01:14:48Melt me down like chocolateLouise Latham00:03:44
01:11:17Daydream believerLobo00:03:31
01:07:32Dragging me downSusanne and the Peacekeeping Forces00:03:45
01:03:43VårviseSebastian og Sissel Kyrkjebo00:03:50
00:59:41Make it realScorpions00:03:50
00:56:48Mr Tamburine ManBob Dylan00:02:54
00:53:31Need you to be mineMichael Kratz00:03:18
00:49:56De lyser blåTerese00:03:36
00:46:56Don't talk to himCliff Richard and The Shadows00:03:02
00:44:41Here comes summerCliff Richard00:02:16
00:40:19Crashing downEmmi00:04:23
00:29:43Calling ElvisDire Straits00:10:25
00:26:08SpillemandenBamses Venner00:03:36
00:23:17The cover of the rolling stoneDr. Hook00:02:51
00:20:12All that mattersMark Knopfler00:03:07
00:16:52Shaking all overAlvin Stardust00:03:21
00:12:25You don't know how it feelsTom Petty00:04:28
00:10:09Oh CarolHep Stars00:02:15
00:07:07What did they do to the peoplePussycat00:03:03
00:04:56Little bitty pretty oneThe Hollies00:02:12
00:02:00Hun tog min guitarMuri og Mario00:02:56