Her kan man se, hvad der er blevet spillet på
Netradio i Ringkøbing.

Udsendelse: Info fra Ringk foreningsliv, Vært: AA, Periode: 06-10-2021-2000-2100.
20:58:33Years may come, years may goHermans Hermits00:03:35
20:55:41Russisk VodkaSweethearts00:02:55
20:50:32Man on the moonR.E.M.00:05:11
20:47:35Let me be the oneThe Shadows00:02:48
20:44:04Wait and seeThe Blue Van00:02:49
20:39:21Because you loved meCeline Dion00:04:32
20:34:15Big scary animalBelinda Carlisle00:04:13
20:32:17Skip to my LouNat King Cole00:02:00
20:29:14El Condor PasaSimon and Garfunkel00:03:05
20:24:39Don't you give up on meLissie00:03:19
20:20:11Disco 2000Pulp00:04:30
20:15:54Devil's playthingLiv Sin00:04:09
20:13:07All right, all right, all rightMungo jerry00:02:38
20:10:12On a night like thisKylie Minogue00:02:57
20:04:37You're my heart you're my soulModern Talking00:03:49